Omdat ik zelf al jarenlang werk in management functies, ken ik het reilen en zeilen binnen het bedrijfsleven. Werken in het bedrijfsleven kan veel voldoening geven, maar ook spanning  met zich mee brengen. Vooral in deze tijd wanneer de economische situatie niet optimaal is en veel bedrijven reorganiseren, kan dit door medewerkers als zorgelijk worden ervaren. Ook persoonlijke situaties van werknemers hebben invloed op werkprestaties.

Yoga is een praktische manier zijn om iets te doen voor uw werknemers op het gebied van welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Ook kan yoga worden ingezet  als (preventieve) maatregel tegen uitval door stressklachten. Yoga kan uw werknemers zowel lichamelijk als geestelijk fitter maken. Zij zullen beter met werkdruk om kunnen gaan. Concentratie en aandacht verbeteren. Uw medewerkers zullen meer zelfvertrouwen en een positievere instelling krijgen.

Yoga kan laagdrempelig en op verschillende manieren worden ingepast: bijvoorbeeld als yoga les na een werkdag, een yoga les voor de lunch, een yoga sessie tijdens een training/evenement of heisessie. Alles is mogelijk.

Neem contact met mij op, ik maak graag een workshop op maat.