Mijn naam is Florijn Spoelstra. Ik heb een jarenlange carrière in het bedrijfsleven achter de rug. Na mijn universitaire studie in Amsterdam heb ik in verschillende leidinggevende functies gewerkt binnen het recruitment en communicatie vak. In een druk leven met werk, kinderen, sociale activiteiten heb ik ervaren hoe Yoga je ruimte, rust en ontspanning kan geven. Doordat je dingen met meer aandacht gaat doen, ervaar je alles anders. De drukte en hectiek verdwijnen niet, maar je gaat er anders mee om. Je leeft je leven meer ontspannen, meer in het moment en uiteindelijk gelukkiger.

Deze ervaringen wil ik graag doorgeven aan anderen en vandaar mijn keuze om Yoga les te geven. Ik ben opgeleid aan de vierjarige docentenopleiding Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte, in Bilthoven. Deze opleiding is, als één van de weinige opleidingen in Nederland, erkend door de Europese Yoga Unie. In 2012 heb ik de opleiding Power Yoga afgerond bij Tonnie Goes in Montfoort. Beide opleidingen zijn erkend door de Vereniging  Yogadocenten Nederland.

Sinds een aantal jaren geef ik yoga les naast mijn baan in het bedrijfsleven. Van 2012 tot 2014 heb ik fulltime yogales gegeven in  Naarden Vesting en Bussum. Ook gaf ik bij les bij verslavingskliniek ‘Spoor 6′  in Bussum en bij yogacentrum Ananda in Hilversum. Momenteel geef ik geen reguliere yogales, maar fungeer ik als invalkracht en geef ik nog privéles en workshops. Ik hoop veel mensen in contact te brengen met yoga en hen te inspireren om te ontdekken wat Yoga voor je kan doen!

Privé leef ik een fijn gezinsleven met mijn man, 2 dochtertjes en hond in Naarden.